Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(575 niezalogowanych)
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Joseph napisał:
Sie pytam dlaczego mój avatar jest usuwany?
co w nim takiego niestosownego/niezgodnego z regulaminem, chyba mam prawo wiedzieć co by na przyszłość nie wstawiać czegoś co jest zabronione?

Jak na razie wygląda mi to na rasizm i przeszkadza administracji kolor skóry osobnika na zdjęciu...........

Nie sadze, ze to rasizm. Rasizm to przestepstwo a przestepstwa sa dla czarnych, Administracja jaka by nie byla dziwka to jednak jest w kolorze RAL 9001.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
tomasz.zyzak.zyskowski napisał:
styś stary a głupi.
wiesz co odkryłęm teraz?
ze siedziałeś w pace kiedyś
Ale po tym co teraz maznąłeś to wiem ,żeś stary kryminał z dzieciństwa.

DOBRE...!
Masz słuszna rację , faktycznie ... już w żłobku siedziałem w zakratowanym łóżeczku , coby Mnie mieli na baczności .
A później to już poszło jak po maśle , dopiero Emigracja dała Polskiemu Prawu , Dychnąć ode Mojej Osoby .
---
I w taki sam sposób chcesz wsadzić za byłe KRATY wszystkich Swoich Przeciwników ...! .
---
W taki właśnie sposób chcesz Nam Zamknąć Usta ...! .
---
Skoro Twierdzisz iż siedziałem w Kryminale , to tym Bardziej Miej się na BACZNOŚCI ... !!! . Siusiakowaty ...Źiziaku ...
Ponieważ to mogą nie być żadne Przelewki , a bardzo poważne konsekwencje , jak dla ciebie samego ...
OJ miej się na baczności ... MNIEJ ...!
... Lukten av fengselet i området ... naprawdę nie ciekawie sobie zaczynasz siusiaczku .
bardzo nieciekawie ! .
A w Norge coraz częściej przybywa , zaginionych Rodaków ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
tomasz.zyzak.zyskowski napisał:
... nieźle
Cię
to
dotknęło....
...zagalopowałęś się
i Twoją wypowiedź można zaliczyć
do groźby karalnej.
..
...bo...

Dzięki Temu Twój Lokalny Prokurator , będzie miał zajęcie do emerytury , a Miejscowy Dom Dziecka , darmowe acz przymusowo ściągnięte , granty finansowe i to w Nok-ach ...
---
Kto z Kryminalistą zadziera , ten nie zna dnia swego ani godziny .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Znów pariasi zabawiaja sie moimi fotkami?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Czy wy kurwa jestecie jehowi? Nie mam zdjecia orla w galerii wiec co on do kurwy robi w awatarze?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
wyczysc ciastka albo kliknij odswiez na przegladarce... powinno pomoc

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Yatsek napisał:
wyczysc ciastka albo kliknij odswiez na przegladarce... powinno pomoc

Juz to dawno robilem, niestety.. te prostytutki wciaz cos dlubia przy fotkach. Co za chujowy administrator sieci!! Dostaje karnego kutasa! Na razie tylko dla niego a jezeli problem bedzie sie powtarzal to bede wam dopierdalal w kazdym poscie chujozy!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok